Zelf online ontwerpen badkamer

Home / Badkamers / Zelf online ontwerpen badkamer

Zelf online ontwerpen badkamer

Zelf online ontwerpen badkamer

Bij het verbouwen van een oude badkamer of een compleet nieuwe badkamer komen er veel dingen kijken. Hoe gaat men de badkamer ontwerpen en hoe komt deze eruit te zien? Wat voor kleur tegels, hoeveel lampen en hoeveel aansluitingen voor stroom? En hoe staat die klassieke badkuip naast die moderne douche? Veel vragen waar u graag een antwoord op wilt hebben en eigenlijk het liefst zelf online voor u wilt zien. Hummel Haulerwijk heeft daar nu een handige tool voor: de badkamerplanner.

Handige tool voor het zelf ontwerpen van uw badkamer

Bij Hummel Haulerwijk hebben wij een enorme handige tool voor het zelf online ontwerpen van uw badkamer. Met deze tool kunt u duidelijk aangeven hoe lang en hoe breed uw badkamerruimte is. Vervolgens kunt u op alle mogelijke manieren elementen toevoegen aan de badkamerplanner. Kies voor een wc, douche of badkuip en zet die in de ruimte neer. Daarna kunt u nog kiezen voor een paar mooi tegels en kleinere elementen. Zo ziet u direct het eindresultaat van de door uw zelf ontworpen badkamer.

Hoe werkt onze badkamerplanner?

Stel u wilt kijken hoe het is als de douche naast de wc staat, dan kunt u heel gemakkelijk met slechts een muisklik het element verslepen. Vindt u het niet mooi kunt u het element op een andere plek in de badkamer zetten. Met onze 3D view krijgt u niet alleen een plattegrond, maar kunt u gelijk het geheel van de badkamer zien. Zo hoeft u niet te wachten tot de badkamer klaar is, maar kunt u direct zien hoe het eindresultaat er uit komt te zien.

Badkamerplanner gebruiken

Vindt u iets niet mooi? Dan kunt u dat veranderen en zelf spelen met de inrichting. De medewerkers van Hummel Haulerwijk maken graag een ontwerp op maat voor u. Zij doen dit regelmatig en kunnen al uw wensen in het ontwerp verwerken. Wilt u het liever zelf doen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Voor het online ontwerpen van uw badkamer kunt u onze badkamerplanner gebruiken.

Recente Berichten
Thanks!

actie1quooker