TEGELS

KEUKEN TEGELS

Submenu Tegels

Keuken tegels

Welke soort tegels je kiest voor je keuken heeft een grote invloed op de stijl van je hele keuken. Tegels kunnen gelegd worden op de vloer maar ook op het keukenblok als wandtegels. Grote tegels op de vloer zorgen voor het groter lijken van je keuken. Ook zijn er veel mogelijkheden met kleinere tegels op het keukenblok. Door combinaties van verschillende kleuren en designs is er een wereld aan mogelijkheden. Een vrolijke keuken kan gecreëerd worden door bijvoorbeeld mozaïek; veel verschillende kleuren, kleine tegels. Een moderne keuken kan gecreëerd worden door tegels zonder print en egale kleuren. Om je keuken helemaal af te maken kun je de tegels combineren met bijvoorbeeld de kleur van je gordijnen of met accessoires in de vensterbank.

Hummel heeft een grote verscheidenheid aan keukentegels. Merken die wij verkopen zijn: Bisazza, Cotto d’Este, Imola, Lea Ceramiche, Mosa Tegels, Mutina, Winckelmans en nog veel meer.

Ben jij op zoek naar nieuwe tegels voor je keuken? Hieronder staat een fotogalerij met allerlei verschillende soorten kleuren en maten tegels. Mocht je hulp willen bij het kiezen van de juiste kleur bij jouw keuken dan helpen we je graag. Neem daarvoor even contact met ons op of kom langs in de winkel.

Thanks!