TEGELS

BADKAMER TEGELS

Submenu Tegels

Badkamer tegels

Badkamertegels bepalen de stijl van de badkamer. Door middel van grote tegels wordt er ruimte gecreëerd. Grote tegels zorgen namelijk voor het groter lijken van je badkamer. Kleine tegels kunnen zorgen voor een vrolijk effect, als deze worden gelegd met veel verschillende kleuren zoals bij mozaïekvloeren. Het is ook mogelijk om verschillende designs met elkaar te combineren. Op deze manier zorg je voor een authentiek patroon in je badkamer. Om je badkamer helemaal af te maken kun je de tegels combineren met de dezelfde of juist andere kleuren dan de rest van je badkamer. Ook kun je de tegels afstemmen op de accessoires in je badkamer. Er zijn nu ook tegels verkrijgbaar met een beton- of houtlook.

Hummel heeft een grote verscheidenheid aan badkamertegels. Merken die wij verkopen zijn: Bisazza, Cotto d’Este, Imola, Lea Ceramiche, Mosa Tegels, Mutina, Winckelmans en nog veel meer.

Ben jij op zoek naar nieuwe tegels voor je badkamer? Hieronder staat een fotogalerij met allerlei verschillende soorten kleuren en maten tegels. Mocht je hulp willen bij het kiezen van de juiste kleur bij jouw badkamer dan helpen we je graag. Neem daarvoor even contact met ons op of kom langs in de winkel.

Thanks!