TEGELS

TEGELS VOOR IN UW INTERIEUR

Submenu Tegels

Tegels bij Hummel

Tegels vormen voor een steeds belangrijker deel de stijl in uw interieur. Of het nu gaat om een tegelvloer in uw woonkamer en keuken of de tegels in uw badkamer. De keuze is tegenwoordig enorm en de variatie op tegelgebied is nog nooit zo groot geweest.

Bij Hummel kunt u zeker slagen bij de keuze van wand- en vloertegels voor alle toepassingen zowel voor particulier als professional.

Bij ons treft u een zeer ruim assortiment tegels aan met bekende merken als, Cotto d’ Este, Mosa, Lea en vele anderen.

De tegelcollectie wordt bij ons op vele manieren gepresenteerd. Zowel in mooie badkamer opstellingen als op grote panelen en vloervlakken treft u onze diversiteiten aan tegels aan. Tevens beschikken we over een “Keratheek” waar we losse bemonstering van bijzondere exemplaren op tegelgebied tonen.

Tegels voor elk interieur

Vind de tegels die bij uw interieur passen. Door het brede aanbod dat Hummel u biedt, vindt u altijd de tegels die bij uw interieur passen. Van tegels voor in uw badkamer of keuken tot tegels in uw woonkamer. Doet u nu een impressie op door de verschillende mogelijkheden te bekijken.

BADKAMER TEGELS.

KEUKEN TEGELS.

OVERIGE TEGELS.

Hummel tegel merken

Wij bieden bij Hummel een breed scala aan tegelmerken. Een greep uit de merken die wij voeren vindt u hieronder. Meer informatie over een aantal tegels die wij voeren vindt u op deze pagina.

Vloerverwarming

Bij vloerverwarming wordt gebruik gemaakt van kunststofbuizen, die in een zogeheten slakkenpatroon worden gelegd. Daardoor warmt de vloer gelijkmatig op. Het resultaat is een zeer aangename temperatuur. Vloerverwarming kan op twee manieren worden aangelegd: door de buis te bevestigen op staalmatten of door de vloer in te slijpen en de buis in de sleuven te plaatsen.

Deze laatste methode heeft veel voordelen: geen hak- en breekwerk, geen verhoging van de bestaande vloer en het inslijpen kan in één dag gerealiseerd worden.

Hummel Haulerwijk levert wat dat betreft een totaalproduct. Wij verzorgen het inslijpen van de sleuven met een zelfsturend apparaat waardoor de radius tussen de bochten altijd gelijk is. Het leggen van de buizen, het monteren en inregelen van de verdeler en het aansluiten op de cv wordt tevens geregeld.

Kerlite

Kerlite is een product van het merk Cotto d’ Este en is een innovatief materiaal met een dikte van slechts 3,5 mm.

“Kerlite” is het resultaat van een zeer innovatief productiesysteem, het is ontstaan door de toepassing van een vooruitstrevende technologie die uitstekende prestaties levert.

“Kerlite” wordt geproduceerd in platen van 300×100 cm zonder het gebruik van een mal en wordt op een mat gedrukt met een kracht van 15.000 ton.

Nieuwe toepassingen, KERLITE PLUS maakt het mogelijk direct op oude vloeren van hout, keramiek of andere ondergronden te plaatsen. De onderkant van de platen is hierbij voorzien van een compacte mat van glasvezel. Deze toepassing staat garant voor een optimale demping van contactgeluid, verbetert de hechting tussen de plaat en de lijm, zonder daarbij van invloed te zijn op de dikte en maakt een optimale warmtegeleiding mogelijk. Dankzij de dikte van slechts 3,5 mm hoeven deuren en kozijnen niet op hoogte te worden gebracht en wordt het gewicht van boven vloeren niet wezenlijk beïnvloed.

Kerlite is bij Hummel Badkamers (Haulerwijk) verwerkt in een badkameropstelling, op zowel wand, vloer en het plafond!

Castelo

Portugese tegels werden eeuwen geleden onder invloed van de Mooren op traditionele wijze gemaakt. U vindt ze in Portugal tot op de dag van vandaag nog in de kastelen, pousada’s en patriciershuizen. Castelo de Portugal hanteert nog steeds dezelfde methode voor het vervaardigen van haar Portugese vloer- en wandtegels. Zowel voor haar Classic lijn als voor haar serie Couleur Traditional.

De Classic Lijn is het unieke karakter van de handgemaakte pastelkleurige Portugese vloer tegels met hun prachtige randen en antieke motieven bewaard gebleven. Daarmee creëert u een vloer van niet te evenaren stijl en schoonheid.

De Portugese tegels van Castelo de Portugal hebben een universele hardheid die ze zowel voor de woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer als de serre en het terras geschikt maakt.

De kleurlaag van de tegels is 4 mm dik. Na een simpele behandeling met klinkerolie en een ondoordringbare vlekafstoter gaan de tegels honderden jaren mee. Een voorbeeld Castelo vloer treft u in één van onze badkamers aan (vestiging Haulerwijk).

Thanks!