Roderveld IV
Hummel realiseert hier uw keuken

Roderveld IV

Speciaal voor uw project realiseert Hummel een eigen website. Op deze website kunnen klanten een afspraak maken met één van onze adviseurs om hun droomkeuken te realiseren. Daarnaast kan de klant inspiratie op doen voor zijn of haar keuken voorafgaand aan het gesprek. Via onze online keukenplanner is het zelfs mogelijk om thuis op de bank zelf een 3D ontwerp te maken.

Naar gelang uw voorkeur kunnen wij elementen aan uw eigen project website toevoegen. Denk hierbij aan fotorealistische afbeeldingen van de keukenruimte en verschillende opstellingen.

Samen komen wij tot een website die voor u en de klant aantrekkelijk zijn.

Keukenspecificaties Roderveld IV

Speciaal voor het project Roderveld IV heeft Hummel een keuken ontworpen. De specificaties van deze keuken zijn:

 • Inbouwkoelkast 88 cm
 • Gaskookplaat met 4 zones
 • Inbouwoven met SmartClean
 • Wandafzuigkap in rvs kleur
 • Vaatwasser met PowerClean+
 • Design keukenmengkraan
0
JAAR ERVARING
0000
MOGELIJKHEDEN

35 jaar ervaring

In 1977 startte Jenne Hummel met Hummel in Assen, de eerste vestiging van Hummel. Hij richtte zich in die tijd op de keukenverkoop. De logistiek werd destijds vanuit Haulerwijk verzorgd. Het duurde dan ook niet lang voordat Hummel een tweede vestiging in Haulerwijk opende. Deze tweede vestiging kwam in het oude pand van de E.S.A. garage (voorloper van busmaatschappij Conexxion). Er werd in de oude garage begonnen met de verkoop van eenvoudige keukenblokken. Deze verkoop werd in Haulerwijk al snel uitgebreid in het voormalige pand van Konfektiefabriek Douma en Wolf.

Door de succesvolle keukenformule besloot Hummel zich ook op sanitair en tegels te gaan focussen. De verkoop van tegel- en steenstrips groeide uit tot dè badkamer specialist van noord-Nederland. In 1992 werd de showroom in Haulerwijk groots uitgebreid, met als resultaat twee prachtige winkels. Zowel op keuken als op badkamer en tegel gebied heeft Hummel een enorme ervaring opgebouwd die wij graag willen gebruiken om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Persoonlijk advies

Een goed contact met u als klant vinden wij erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Uw ideeën en mogelijkheden, door ons aangevuld met een betrouwbaar en deskundig advies geven uw droomkeuken of -badkamer gestalte.
Onze adviseurs voorzien u graag van informatie en gedegen advies. Wanneer u vooraf een afspraak met ons maakt, weet u zeker dat wij, speciaal voor u voldoende tijd reserveren voor een uitgebreid gesprek met één van onze adviseurs.

Hoe het werkt bij Hummel

 • Persoonlijk Advies

  Onze adviseurs maken een gepersonaliseerd ontwerp

 • Meetservice

  Na aanschaf komen wij bij u thuis alles precies nameten

 • Planning

  In overleg met u wordt de levering en /of montage gepland

 • Levering

  Onze eigen logistiek afdeling zorgt voor een stipte levering

 • Montage

  Professionele monteurs zorgen voor een uniek eindresultaat

Online keuken ontwerpen

Kunt u niet wachten om een ontwerp van uw keuken te maken? Bij ons in de showroom zijn onze adviseurs altijd bereid om een vrijblijvend ontwerp van uw droomkeuken te maken. Wilt u alvast een begin maken met een ontwerp? Door de nieuwste technieken kan dit nu online op onze website.

Contact met Hummel opnemen

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw bericht (verplicht)

Thanks!