Revolutionair: direct kokend heet water met de Quooker

Home / Keukens / Revolutionair: direct kokend heet water met de Quooker

Revolutionair: direct kokend heet water met de Quooker

Revolutionair: direct kokend heet water met de Quooker

Wij als Hummel Haulerwijk zijn wel ontzettend fan van dit gave product. Nooit meer wachten tot dat u thee kan zetten of wachten op de waterkoker. Met de Quooker heeft u binnen een paar seconden kokend heet water. Ideaal dus voor het maken van heerlijke recepten, thee, het koken van aardappelen en pasta.

Voordelen van de Quooker

De Quooker bespaart u dagelijks energie en water. Doordat de ‘hoogvacuumisolatie’ verbruikt het apparaat in standby stand slechts 5 cent per dag en u gebruikt precies de juiste hoeveelheid kokend water. Met de nieuwe Combi Quooker bespaart u zelfs 50% meer energie dan bij een keukenboiler. Dit vernuftige apparaat heeft dan ook energiekeurmerk A.

Veiligheid boven alles

Doordat de kraan vaststaat op het aanrecht kan hij niet omvallen. Waar omvallende waterkokers jaarlijks honderden brandwonden veroorzaken is dit met een Quooker niet meer mogelijk. Ze hebben een kindveilige (dubbel-)druk-draai bedieningsknop en door de druppelvormige waterstraal zijn brandwonden enorm uitzonderlijk.

Gezuiverd water door de Quooker

Zo’n Quooker staat niet alleen chique dus, het is ook nog eens praktisch en handig. Het water wat uit de Quooker komt is veel lekkerder, omdat het water wordt gezuiverd door het HiTAC filter. Deze haalt verkeerde stoffen uit het water. Bovendien staat hij ook nog eens chique op uw aanrecht.

Hummel Haulerwijk installeert hem graag voor u

Hummel Haulerwijk helpt graag met de installatie van een Quooker in uw keuken. Wij plaatsen regelmatig Quookers: één op de vijf keukens die bij ons wordt besteld wordt voorzien van deze handige kokend-waterkraan. We weten dus precies hoe wij de kraan op een zo handig mogelijke manier kunnen plaatsen, zodat u het meeste voordeel van het apparaat heeft. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen over de Quooker? Wij staan voor u klaar.

Recente Berichten
Thanks!

badkamer141