Hummel’s klanten

ervaringen

“De afgelopen 35 jaar hebben wij reeds vele projecten voor onze klanten mogen realiseren. Graag laten wij u kennis maken met een greep uit ons gerealiseerde werk.”

Badkamer met een minimaal aantal lijnen

Bij één van de schetsontwerpen was er voor deze badkamer een deel van de slaapkamer opgeofferd voor het toilet. Uiteindelijk viel de definitieve keuze voor het handhaven van de huidige ruimte. Sterker nog, we hebben ervoor gekozen de ruimte nog een beetje te verkleinen. Dit resulteerde in een minimaal aantal lijnen waardoor de beperkte ruimte rust uitstraalt en er ruimtelijker is uit komen te zien. Het integreren van de radiator en het inbouw-reservoir zijn daar goede voorbeelden van.

Mooie detaillering is het grafische kruis in de wand boven het toilet waarin de tegel van de douche terugkomt. Maar ook de oranje toiletdrukker, deze is van VOLA net als de overige armaturen in de badkamer. De wanden zijn alle glad gestuukt en airless gecoat met een duurzame latex. De doucheruimte is voorzien van Kerlite beplating. Deze keramische panelen van 100x300cm zijn ter plekke in het werk op maat gemaakt. Andere speciale items in deze badkamer zijn de uitgelaserde douchegoot en het custom-made meubel. Dit meubel met een blad in verstek uit LG Himacs sluit perfect aan op het zwevende ladeblok. Het ontwerp is van Oliver Drent en werd geproduceerd door het Nederlandse design label NotOnlyWhite.

Highlights

  • Postma Interieur
  • Maatwerk
  • Stucwerk
  • Cotto d’Este
  • Himacs
  • Kerlite

Merken

Wilt u ook samen met ons uw droomkeuken of badkamer ontwerpen?

Keukens

Badkamers

Tegels

Thanks!

Harry&Hannelinde_001DornbrachtATT_001