LANDELIJKE KEUKENS

Submenu Keukens

Landelijke keukens van Hummel Haulerwijk

Voor een prachtige landelijke keuken vol met robuuste en natuurlijke materialen bent u bij Hummel Keukens aan het goede adres. Een landelijke keuken is nostalgisch, met een zwaar fornuis of een stoere oven. Veel gebruike materialen zijn hout, ouderwetse handgrepen en graniet. Door een mix te maken tussen natuurlijke materialen en robuuste elementen creëert u een warme en klassieke uitstraling.

Bij Hummel Keukens staat kwaliteit altijd voorop. De Hummel Keuken in landelijke stijl wordt gegarandeerd het middelpunt van uw huis, doordat alle materialen en onderdelen op elkaar zijn afgestemd. We geven hieronder graag een inspiratie van landelijke keukens met nostalgische en warme elementen. Wilt u meer zien? In onze showroom vindt u keukens in landelijke stijl. Ook de bekende ‘BOON’-stijl van de ontwerper Piet Boon is terug te vinden in de showroom. Niet voor niets zijn landelijke keukens een parel in een huis.

Online keuken ontwerpen

Kunt u niet wachten om een ontwerp van uw keuken te maken? Bij ons in de showroom zijn onze adviseurs altijd bereid om een vrijblijvend ontwerp van uw droomkeuken te maken. Wilt u alvast een begin maken met een ontwerp? Door de nieuwste technieken kan dit nu online op onze website.

Thanks!