Hummel’s

keukenchecklist

Waar moet uw droomkeuken aan voldoen?

Uw droomkeuken is uniek en voldoet aan uw wensen en eisen. Gebruik onze keukenchecklist om te inventariseren aan welke eisen uw droomkeuken moet voldoen. Zo heeft u overzichtelijk aan welke wensen en eisen de keuken moet voldoen. Dit overzicht kunt u gebruiken tijdens uw zoektocht naar de perfecte keuken. Natuurlijk kunt u deze checklist ook gebruiken wanneer u een afspraak met één van onze adviseurs heeft. Zo creëert u samen met onze adviseur de perfecte keuken!

 

Hoe werkt de keuken checklist?

Waarschijnlijk heeft u al veel ideeën voor uw nieuwe keuken. Met deze keukenchecklist kunt u uw wensen en eisen inzichtelijk maken. Allereerst kunt u invoeren aan welke stijl de keuken moet voldoen. U kiest een keukenopstelling en maakt keuzes in werkblad en spoelbak. Daarnaast wordt ook gevraagd naar uw voorkeuren in keukentrends, zoals een kokendwaterkraan, greeploze kastjes of een ingebouwd koffiezetapparaat.

Daarna kunt u rustig nadenken over de apparatuur. Welke kookplaat uw voorkeur heeft, maar ook voorkeuren in afzuigkappen en ovens. Daarnaast krijgt u ook vragen over uw voorkeuren in merken en het energielabel. Zo maakt u een evenwichtige keuze in duurzaamheid voor de toekomst!

Als u klaar bent met het invullen van de checklist, kunt u de checklist versturen. Zo heeft u een overzicht van uw perfecte keuken!

Wilt u ook samen met ons uw droomkeuken of badkamer ontwerpen?

Bekijk onze duurzame maatwerk keukens van Hollands fabricaat in

Het Atelier

Online keuken ontwerpen

Kunt u niet wachten om een ontwerp van uw keuken te maken? Bij ons in de showroom zijn onze adviseurs altijd bereid om een vrijblijvend ontwerp van uw droomkeuken te maken. Wilt u alvast een begin maken met een ontwerp? Door de nieuwste technieken kan dit nu online op onze website.

Thanks!