MODERNE KEUKENS

Submenu Keukens

Moderne design keukens

Voor een moderne design keuken bent u bij Hummel Haulerwijk zonder twijfel op de goede plek. Spannende en rustgevende lijnen maken uw design keuken tijdloos. Wij hebben genoeg kennis van de modernste materialen die uw keuken de modernste uitstraling geven. Bij design keukens wordt veel gebruik gemaakt van roestvaststaal, glas, chroom en natuursteen.

Design of moderne keukens hebben weinig ronde vormen, maar juist veel hoeken en strakke afwerking. Sommige moderne keukens zijn wit, zwart of aardekleur, maar er zijn ook keukens die er echt uitspringen met een felle kleur zoals blauw of rood. Hout komt niet vaak voor in een moderne keuken. Wat wel vaak wordt gebruikt zijn hoogglans frontjes en natuurstenen werkblad.

Bent u op zoek naar ruimte in uw keuken? Dan is het verstandig om te kiezen voor strak en greeploos. Doordat er weinig accessoires en onderdelen in de keuken zijn die de aandacht trekken lijkt de keuken ruimer. Waar een landelijke keuken juist sterker wordt door gebruik te maken van accessoires wordt een design keuken dit niet. Door greeploze kastjes te kiezen, hebben de hersenen een beter overzicht en lijkt de keuken een stuk ruimer en strakker.

Met moderne technieken zoals een afzuigkap die uit het werkblad omhoog komt of een Quooker maakt u een design keuken helemaal af. Deze onderdelen gemaakt van roestvaststaal geven uw keuken de moderne look die u zoekt. Tegenwoordig kunnen zelfs koelkasten worden gemaakt van roestvaststaal. Een combinatie van RVS, greeploze kastjes, glas en chroom realiseren een moderne en tijdloze design keuken met een strak lijnenspel, die ook nog eens ruim oogt.

Bij Hummel vindt u keukens in moderne stijlen: van kleurrijk hoogglans tot aan chroom. Keukens met een zeer moderne uitstraling zonder dat dit gelijk de prijs heeft van een duur design. In onze online showroom vindt u genoeg inspiratiefoto’s en vindt u de design keuken die bij u past. Naast moderne design keukens, hebben we ook landelijke, robuuste en trendy keukens. Een keer in het echt komen kijken? U bent van harte welkom in Haulerwijk!

Online keuken ontwerpen

Kunt u niet wachten om een ontwerp van uw keuken te maken? Bij ons in de showroom zijn onze adviseurs altijd bereid om een vrijblijvend ontwerp van uw droomkeuken te maken. Wilt u alvast een begin maken met een ontwerp? Door de nieuwste technieken kan dit nu online op onze website.

Thanks!