MODERNE KEUKENS

Submenu Keukens

Moderne design keukens

Moderne keukens worden gekenmerkt door strakke lijnen, apparatuur dat naadloos is verwerkt in de keuken en materialen zoals RVS en chroom. Ook passen de greeploze kasten compleet in de moderne keuken. Geen bovenkastjes, maar handige oplossingen voor de ruimte. Zodat u optimaal gebruik kunt maken van ruimte. Natuurlijk mogen we een ruim kookeiland niet vergeten in de moderne keuken!

Mogelijkerwijs denkt u dat een moderne keuken alleen past in een modern huis. Dit is niet waar, want een moderne keuken kan rust creëren in een landelijk huis. Daarnaast is een moderne keuken ruim en zorgt ervoor dat u alle ruimte van het huis optimaal kunt ervaren.

Moderne design keukens van Hummel

Bij Hummel vindt u keukens in moderne stijlen: van kleurrijk hoogglans tot aan chroom. Ook keukens met moderne technieken zoals een afzuigkap die uit het werkblad omhoog komt of een Quooker. Design die uw moderne keuken helemaal compleet maakt, zonder de dure design prijs. In onze online showroom vindt u genoeg inspiratiefoto’s.

De perfecte moderne keuken voor u

Of u nu op zoek bent naar een kleine moderne keuken of een greeploze keuken met kookeiland, bij Hummel bent u aan het juiste adres. We bekijken graag met u de mogelijkheden voor uw perfecte moderne design keuken. Met ons ruime assortiment zult u de keuken vinden die bij u past, maar ook passend is voor uw huis.

Hummel begrijpt dat iedereen andere verlangens en verwachten heeft bij een nieuwe keuken. Uw perfecte moderne keuken wordt dus ook op maat ontworpen en geplaatst. Op deze manier voldoet de keuken aan al uw eisen en verwachtingen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over ons assortiment en de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Onze medewerkers geven u graag keukenadvies en stellen samen met u een plan op. U kunt altijd een afspraak maken met één van onze medewerkers. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje nemen in onze showroom.

Online keuken ontwerpen

Kunt u niet wachten om een ontwerp van uw keuken te maken? Bij ons in de showroom zijn onze adviseurs altijd bereid om een vrijblijvend ontwerp van uw droomkeuken te maken. Wilt u alvast een begin maken met een ontwerp? Door de nieuwste technieken kan dit nu online op onze website.

Thanks!