KEUKENS

DE ULTIEME KEUKENBELEVING

Submenu Keukens

Keukens bij Hummel

Vroeger was de keuken een afgezonderde en afgesloten kookruimte. Geen grote keukeneilanden en barkrukken zodat u rustig een ontbijtje kan nuttigen in de ochtend. Het was een plek om te koken. Tegenwoordig is de keuken meer geïntegreerd in onze woonruimte. Een plek waar u samen komt voor sociale bezigheden, zoals het bespreken van de dag met uw gezin of bijpraten met uw vrienden.

Doordat onze keuken meer is geïntegreerd in onze woonruimte, wilt u natuurlijk ook een keuken die past in uw woonsfeer. Daarnaast zal uw keuken moeten voldoen aan uw wensen en eisen voor de perfecte keuken. Door creatief te plannen en gebruik te maken van uw eigen woonsfeer ontstaat een uniek ontwerp. Hummel keukens helpt u graag met het ontwerpen van uw perfecte keuken!
Om zoveel mogelijk ideeën op te doen, bent u bij Hummel keukens aan het juiste adres. Onze gevarieerde showroom, waar meer dan 50 keukens staan, geeft u een fraai beeld van de huidige trends in keukenland. Wij bieden u een ruime keuze in keukens.

Naast onze showroom, kunt u ook ideeën opdoen in onze online showroom. Onze website biedt mogelijkheden om rustig na te denken en uw keuken te plannen, zoals de keukenchecklist en de keukenplanner. Zo bent u weer een stap dichter bij uw droomkeuken!

Natuurlijk voorzien wij u graag van persoonlijk advies. Onze adviseurs geven u graag alle informatie en advies voor de perfecte keuken. We kunnen u onder andere helpen met een ontwerp en advies geven over inbouwapparatuur. Ook kunt u bij onze keukenadviseur terecht voor advies omtrent de kosten van de nieuwe keuken. Zodat u niet alleen een perfecte keuken op maat heeft, maar ook een betaalbare keuken die past binnen uw budget. Het is mogelijk om via onze website vooraf een afspraak te maken één van onze adviseurs.

Hummel’s online

showroom

De keukenwerelden

Bij Hummel kennen wij vier keukenwerelden. Elke wereld biedt een variëteit aan mogelijkheden. Van landelijke details tot hoogwaardig design. Bij Hummel keukens zijn de mogelijkheden eindeloos. Kijk gerust rond in onze keukenwerelden om inspiratie op te doen voor uw droomkeuken.

LANDELIJK.

ROBUUST.

DESIGN.

TREND.

0
JAAR ERVARING
2 001
TEVREDEN KLANTEN
4 001
ONTWERPEN GEMAAKT
0000
MOGELIJKHEDEN

Grandcafé

Iedere zaterdag bereidt een kok in ons ‘Grand Cafe’ allerlei speciale hapjes en gerechten, waardoor u op feestelijke wijze onze keukensfeer kunt proeven.

Persoonlijk advies

Met een bezoek aan onze uitgebreide showroom raakt u geïnspireerd door de originele en fraai opgestelde keukens. Wij voorzien u graag van alle informatie en een gedegen advies. En als u vooraf een afspraak met ons maakt, weet u zeker dat wij, speciaal voor u, voldoende tijd reserveren voor een uitgebreid gesprek met één van onze adviseurs.

Voor elk budget

Onze showroom kent geen geheimen, al onze artikelen zijn geprijsd. Ontdek zelf dat Hummel Keukens voor elk budget een goed idee heeft.

Inventariseer uw keukenwensen met onze online

keukenchecklist

Bekijk onze duurzame maatwerk keukens van Hollands fabricaat in

Het Atelier

Online keuken ontwerpen

Kunt u niet wachten om een ontwerp van uw keuken te maken? Bij ons in de showroom zijn onze adviseurs altijd bereid om een vrijblijvend ontwerp van uw droomkeuken te maken. Wilt u alvast een begin maken met een ontwerp? Door de nieuwste technieken kan dit nu online op onze website.

Thanks!