KEUKENS

DE ULTIEME KEUKENBELEVING

Submenu Keukens

Keukens bij Hummel

De keuken is niet zomaar alleen de plek waar thuis gekookt wordt. Meer nog dan vroeger draagt de keuken bij tot het completeren van de woonsfeer en wordt steeds duidelijker betrokken bij het sociale leven.

Was vroeger een keuken meer een afgezonderde en afgesloten kookruimte, de tegenwoordige keuken wordt steeds vaker geïntegreerd in de woonruimte. Door creatief te plannen en gebruik te maken van uw eigen woonsfeer ontstaat een voor u uniek ontwerp.

Voor de grootste keuze in Noord Nederland in keukens komt u bijna als vanzelf bij Hummel Keukens terecht. Wij hebben een zeer gevarieerde showroom waar meer dan 50 keukens een fraai beeld geven van de huidige trends in keukenland.

In onze sfeervolle showroom worden regelmatig wijnproeverijen gehouden onder leiding van een vinoloog. Voor de echte wijnliefhebber hebben wij een bijzondere collectie wijnbewaarkasten geselecteerd.

Hummel’s online

showroom

De keukenwerelden

Bij Hummel kennen wij vier keukenwerelden. Elke wereld biedt een variëteit aan mogelijkheden. Van landelijke details tot hoogwaardig design. Waant u zich ook eens door onze werelden en doet u inspiratie op voor uw droomkeuken.

LANDELIJK.

ROBUUST.

DESIGN.

TREND.

0
JAAR ERVARING
2 001
TEVREDEN KLANTEN
4 001
ONTWERPEN GEMAAKT
0000
MOGELIJKHEDEN

Grandcafé

Iedere zaterdag bereidt een kok in ons ‘Grand Cafe’ allerlei speciale hapjes en gerechten, waardoor u op feestelijke wijze onze keukensfeer kunt proeven.

Persoonlijk advies

Met een bezoek aan onze uitgebreide showroom raakt u geïnspireerd door de originele en fraai opgestelde keukens. Wij voorzien u graag van alle informatie en een gedegen advies. En als u vooraf een afspraak met ons maakt, weet u zeker dat wij, speciaal voor u, voldoende tijd reserveren voor een uitgebreid gesprek met één van onze adviseurs.

Voor elk budget

Onze showroom kent geen geheimen, al onze artikelen zijn geprijsd. Ontdek zelf dat Hummel Keukens voor elk budget een goed idee heeft.

Inventariseer uw keukenwensen met onze online

keukenchecklist

Bekijk onze duurzame maatwerk keukens van Hollands fabricaat in

Het Atelier

Online keuken ontwerpen

Kunt u niet wachten om een ontwerp van uw keuken te maken? Bij ons in de showroom zijn onze adviseurs altijd bereid om een vrijblijvend ontwerp van uw droomkeuken te maken. Wilt u alvast een begin maken met een ontwerp? Door de nieuwste technieken kan dit nu online op onze website.

Thanks!