Keukens Groningen

Home / Keukens Groningen

Wilt u inspiratie opdoen voor een keuken? Dat kan en u hoeft nog niet eens zo ver te reizen. Bezoek onze showroom in Haulerwijk en wij adviseren uw voor de mogelijkheden in uw huis.

De afstand vanuit Groningen

De afstand van Groningen naar Haulerwijk is circa 32 kilometer. Met de auto duurt het ongeveer 35 minuten tot u in Haulerwijk bent. Uw bezoek aan Hummel Haulerwijk is goed te combineren met een bezoek aan de andere winkels in ons wooncentrum Homecity.

Van trends tot een perfect design

Hummel Haulerwijk heeft de meeste keuze in Noord Nederland als het op keukens aankomt. Onze showroom bevat meer dan 50 keukens en geeft een perfect beeld weer van de huidige trends in het keukenland. Zo kunt u kiezen uit de keukenwerelden landelijk, robuust, design en trends.

Vroeger was de keuken meer een afgezonderde en afgesloten kookruimte maar tegenwoordig is het veel opener. Het is zichtbaar dat de keuken een bijdrage geeft aan het sociale leven. Door creatief te plannen en gebruik te maken van uw eigen woonsfeer kan Hummel Haulerwijk uw droom keuken ontwerpen.

Keuken ontwerpen en deskundig advies

Uw keuken ontwerpen kan ook online via onze website. Zo kan u gewoon op de bank thuis te zitten jouw droomkeuken tot leven brengen. Ook is het mogelijk om de keuken in het 3D te weergeven. Maar de vraag is: waar moet uw droomkeuken aan voldoen? Inventariseer het nu met onze keukenchecklist. Gebruik hem om zelf uw wensen op een rijtje te zetten of om in contact te komen met onze adviseurs zodat zij uw verder kunnen helpen.

Het is zelfs mogelijk om een ontwerp te laten maken door een van onze adviseurs. Heeft u uw keuken ontworpen, maar wilt u toch graag een adviseur die hier nog kritisch naar kijkt? Ook dan staan onze adviseurs voor u klaar! Zij helpen u verder om de perfecte droom keuken te creëren voor u. Kom inspiratie op doen voor uw keuken en geniet van alles wat Hummel Haulerwijk u te bieden heeft. Wij laten u graag zien waarom Hummel Haulerwijk de beste keukens uit Groningen heeft.

Thanks!