De oven bedienen vanaf de bank

Home / Keukens / De oven bedienen vanaf de bank

De oven bedienen vanaf de bank

Hummel Haulerwijk

Je hebt een lange werkdag achter de rug, vervolgens een welverdiende heerlijke ovenschotel voorbereid en bent heerlijk op de bank geploft. Hier heb je de hele dag al naar uit gekeken; met dekentje en goed boek even lekker tot rust komen. Tot jouw schrik bedenk je je opeens dat de oven te heet staat afgesteld. Beweeg je niet! Want Siemens heeft met de nieuwste innovaties ervoor gezorgd dat de oven voortaan te bedienen is vanaf de bank of zelfs buitenshuis.

Siemens en Home Connect maakt het mogelijk dat je allerlei huishoudapparatuur vanaf je app op je smartphone of tablet kunt besturen. Denk hierbij aan het bedienen van de wasmachine, magnetron en zelfs het koffiezetapparaat! Ontdooi je maaltijd op weg naar huis, om thuis meteen aan te kunnen schuiven. Dan een ander scenario: je staat in de supermarkt om ingrediënten voor lasagne op te halen. Je partner vindt het heerlijk als er nog een beetje extra geraspte kaas over wordt gestrooid. De vraag is of je nog kaas over had van de ovenschotel van eergisteren. Voor de zekerheid koop je geraspte kaas om teleurstelling van je partner te voorkomen. Je komt thuis om erachter te komen dat je voldoende kaas in huis had. Niet met Siemens Home Connect! Open je Siemens app en klik op koelkast. Meteen wordt de camera in je koelkast geactiveerd en zie jij op je scherm wat de inhoud van je koelkast is. Er ligt nog wat geraspte kaas, dus die paar euro heb je weer bespaard

siemens_home_connect_hummel_haulerwijk

Deze huishoudtechnologie bespaart dus tijd, geld én vergroot je gemak. Siemens heeft hiermee de grenzen van het huishouden verplaatst van binnen het huis naar buiten het huis. Misschien beschik je al over de technologie om de thermostaat te reguleren met je smartphone of dim je alle lampen in het huis met één druk op de knop. Dan is de stap naar het huishouden van de toekomst snel gemaakt. Vertrouw je nog niet volledig op technologie? Laat je dan in onze winkel adviseren of probeer het eens uit door gratis de demo app te downloaden.

Thanks!

Paasactie-01de_bakamer_van_de_toekomst