De badkamertrends van nu en de toekomst

Home / Badkamers / De badkamertrends van nu en de toekomst

De badkamertrends van nu en de toekomst

De moderne badkamer is veranderd van een plek bedoeld voor het schoon schrobben van een vuil lichaam naar een plek voor rust en ontspanning. De nieuwste badkamers zijn staan gelijk aan luxueuze spa’s met slimme geïntegreerde technologie en moderne architectuur. En wat brengt de badkamer van de toekomst? Lees het in deze blog.

Entertainment

Digitalisering en entertainment in de badkamer is sterk in opkomst en wordt net als digitalisering in het dagelijks leven steeds belangrijker gevonden. Zo dragen innovatieve verlichting en multimedia bij aan meer wellness en ontspanning in de badkamer. Speakers zijn onzichtbaar geïntegreerd in de spiegel en kunnen bediend worden met Bluetooth. LED verlichting kan in ieder badmeubel geïntegreerd worden en zorgt voor de juiste sfeer terwijl je baddert. Daarnaast zijn draadloze oplaadstations beschikbaar en zal condens op de spiegel geen probleem meer vormen door speciale condens functies.

Hygiënisch toilet

De trend van 2017 is de spoelrandloze toilet. Dit houdt in dat er aan de binnenkant van het toilet geen spoelrand meer zit, met als gevolg dat er geen vieze aanslag kan ontstaan. Dit zorgt niet alleen voor meer hygiëne maar ook voor onderhoudsvriendelijk gebruik. Je kan gemakkelijk met de toiletborstel langs alle hoeken van het toilet en er ontstaat geen aanslag doordat de hele pot wordt gespoeld.

Kleur

Wie zegt dat badkamers wit moeten zijn? Sommige kiezen voor veel natuurlijke materialen in de badkamer terwijl andere badkamers steeds kleurrijker worden. Individualiteit staat nu, net als in de rest van het huis, ook centraal in de badkamer. Met kleur is dit gemakkelijk te bereiken. Een knalgroene badkamer of een kanariegele wasbak, het is allemaal mogelijk. Ook geeft kleur, net als de LED verlichting, een bepaalde sfeer in de badkamer.

Tegelwerk

Tegelwerk is nog een manier om individualiteit toe te voegen aan je huis en badkamer. Tegels zijn tegenwoordig in talloze designs, afmetingen, mozaïeken en andere patronen te verkrijgen. Kijk voor onze collectie badkamertegels hier.

De toekomst

Net als horloges die je gezondheid meten zal deze technologie straks ook in de badkamer beschikbaar zijn. Je wordt gewogen terwijl je onder de douche staat, je urine wordt gecontroleerd door je toilet en je wordt aangezet tot het doen van oefeningen tijdens het tandenpoetsen.

Thanks!

siemens_home_connect_bank_hummel_haulerwijkindoor_moestuin