De keukenwerelden van Hummel Keukens

Home / Keukens / De keukenwerelden van Hummel Keukens

De keukenwerelden van Hummel Keukens

We staan zeer regelmatig in de keuken. Ter voorbereiding van een tussendoortje, een compleet driegangen diner of een uitgebreide lunch.

Een keuken is niet langer een afgesloten en afgezonderde ruimte in het huis waar enkel eten wordt bereid voor de avondmaaltijd. Tegenwoordig hebben keukens de functie van het complementeren van de woonsfeer en helpt met sociale interacties. Het wordt dus steeds meer en vaker geïntegreerd in de woonruimte.

Het is dus belangrijk dat de stijl en het type keuken ook bij het huis past. Wij hebben een aantal keukenwerelden op een rij gezet zodat u ook geïnspireerd wordt.

1

De vier keukenwerelden

Bij Hummel Keukens kennen wij vier keukenwerelden. Elke wereld biedt een variëteit aan mogelijkheden. Van landelijke details tot hoogwaardig design. Waant u zich ook eens door onze werelden en doe inspiratie op voor uw droomkeuken.

Landelijke keuken

De regels van een landelijke keuken zijn simpel. Het moet nostalgische uiterlijk hebben, een zware of een stoere oven en bestaan uit robuuste noch natuurlijke materialen. Combineer dit met materialen zoals: hout, ouderwetse handgrepen en graniet en dan heeft u een warme en klassiek uitstralende keuken.

landelijk

Robuust

Een robuuste keuken mag zeker opvallen in uw huis. Bij een stoere robuuste keuken horen onder andere grote werkbladen en de zogenaamde betonlook. Een overzicht van onze Robuuste keukens is hier te zien.

robuust

Design

De spannende en rustgevende lijnen maken een design keuken tijdloos. Bij een design keuken wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van roestvast staal, glas, chroom en natuursteen.
Een design keuken moet natuurlijk de modernste materialen hebben voor een moderne uitstraling en laten we daar nou precies de juiste kennis voor hebben bij Hummel Keukens. Wij geven u alle informatie die u nodig heeft om de juist design keuken te kiezen.

design

Trendy

De Trendy stijl is geschikt voor de hippe personen. Deze stijl onderscheid zich door zijn rustige vorm, zijn sfeervolle look en “No Nonsens” opstelling waar functionaliteit de boventoon voert. Natuurlijk is het bij ons mogelijk om de keuken naar eigen wens aan te passen. Bezoek gerust onze pagina met trendy keukens om inspiratie op te doen.

trendy

Moeilijk een keuze maken

Als u niet kunt kiezen tussen onze keukens of onze keukenwerelden kunt u altijd bij ons in de showroom terecht. Onze adviseurs staan klaar om een vrijblijvend concept van uw droomkeuken te maken. Maak gerust een afspraak om zo, vrijblijvend, uw wensen te bespreken met onze adviseurs en uw droomkeuken samen te stellen.

Thanks!

drie-klippers-op-het-wad-1badkamerstijlen