BADKAMERS

TRADITIONEEL

Submenu Badkamers

Traditioneel

Bij een mooie traditionele badkamer komen verschillende stijlvolle elementen bij elkaar. Accenten in tegelwerk, de juiste kraankeuze en natuurlijk een bad op pootjes. Al deze elementen komen in onze showroom op een juiste wijze tot hun recht. Ook beschikken we over handgevormde wandtegels, “oude witjes”, gecombineerd met getrommeld natuursteen op de vloer. Deze combinatie staat garant voor de ultieme klassieke uitstraling.

Bent u iets minder klassiek ingesteld, maar wilt u beslist geen design? Ook dan zult u bij Hummel Badkamers een sfeer aantreffen die bij uw wensen en budget past. Kenmerkend voor deze stijl zijn tijdloos tegelwerk, sfeervol sanitair en een “No Nonsens” opstelling waar functionaliteit de boventoon voert. Bekijk de fotoreportage hieronder en vindt de traditionele badkamer die bij u past.

Online badkamer ontwerpen

Kunt u niet wachten om een ontwerp van uw badkamer te maken? Bij ons in de showroom zijn onze adviseurs altijd bereid om een vrijblijvend ontwerp van uw droombadkamer te maken. Wilt u alvast een begin maken met een ontwerp? Door de nieuwste technieken kan dit nu online op onze website.

Thanks!