BADKAMERS

MODERN

Submenu Badkamers

Moderne badkamer

Op zoek naar een moderne badkamer? Een moderne badkamer van Hummel Haulerwijk kenmerkt zich door strakke lijnen, hoogglans en accessoires. Uiteraard niet te veel accessoires, moderne badkamers zijn minimalistisch en strak. Veel rechte lijnen en scherpe hoeken, zodat het design overzichtelijk overkomt. Natuurlijk zijn de badkamers van alle gemakken voorzien. Of u nou liever een luxe regendouche wil of juist een heerlijke ligbad: bij ons bent u aan het juiste adres. Bekijk de fotoreportage hieronder en vindt de moderne badkamer die bij u past.

Met een moderne badkamer geniet u van modern comfort, strakke lijnen, trendy tegelkeuze en is uw badkamer volledig tijdloos. Door te kiezen voor een meer modernere stijl weet u zeker dat uw badkamer lang mee gaat. Met de vernieuwde technieken kan en mag er steeds meer in de moderne badkamerwereld. Wat dacht u bijvoorbeeld van een betonnen of houten vloer.

Kenmerken zijn minimalistisch en strak. Hoe uit dit zich? Door te kiezen voor betonnen vloer heeft u totaal geen onderbrekingen meer in u vloer. Betonnen vloeren zijn van nature niet waterdicht, dus laat de vloer wel goed bewerken. Wij helpen u graag. Kiest u toch liever voor tegels? Ga dan voor grote tegels, deze maken u badkamer ruimer. Ook is het mooi als de kleur van tegels aansluit op het gekozen meubilair. Dit hoeft natuurlijk niet, maar maakt u badkamer groter.

Verder kunt u beter niet te veel kleuren door elkaar gebruiken. Vaak wordt aangeraden om twee à drie kleuren te gebruiken. Wilt u meer kleur? Mozaïek kan in combinatie met wit meubilair erg modern overkomen. Ook maakt een inloopdouche zonder ophoging u badkamer ruimer en strakker. Doordat er op de vloer geen onderbreking plaats vindt lijkt de ruimte groter en meer minimalistisch.

Bij Hummel vindt u badkamers in moderne stijlen: van kleurrijk glasmozaïek tot aan sober stucwerk. Badkamers met een zeer moderne uitstraling zonder dat dit gelijk de prijs heeft van een duur design. In onze online showroom vindt u genoeg inspiratiefoto’s en vindt u de moderne badkamer die bij u past. Een keer in het echt komen kijken? U bent van harte welkom.

Online badkamer ontwerpen

Kunt u niet wachten om een ontwerp van uw badkamer te maken? Bij ons in de showroom zijn onze adviseurs altijd bereid om een vrijblijvend ontwerp van uw droombadkamer te maken. Wilt u alvast een begin maken met een ontwerp? Door de nieuwste technieken kan dit nu online op onze website.

Thanks!