DESIGN BADKAMERS

DESIGN

Submenu Badkamers

Design badkamer

De showroom van Hummel in Haulerwijk is op het gebied van design badkamers uniek in Nederland. Nergens vindt u een mooiere en grotere collectie van topmerken tezamen. Niet alleen producten maar ook compleet uitgevoerde design badkamers met toonaangevende merken zijn te bewonderen in de showroom van Hummel in Haulerwijk. Antonio Lupi, Marike, Rapsel, KOS, Vola, Dornbracht, Axor en vele andere merken worden gepresenteerd in een omgeving waar ze thuishoren.

Ontwerp van een design badkamer

Het ontwerpen van een badkamer begint met een goed en vakkundig ontwerp. De specialisten van Hummel Haulerwijk beschikken over jarenlange ervaring en hebben een grote affiniteit met alles op het gebied van moderne vormgeving en design. Producten zijn belangrijk maar de basis, voor een design badkamer, wordt gelegd door een goed en vakkundig ontwerp.  Naast het vakkundig ontwerp kunnen zij u helpen met het uitzoeken van de juiste producten die je badkamer helemaal af maken. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring en hebben een grote affiniteit met alles op het gebied van moderne vormgeving en design. Bent u benieuwd naar de producten van deze merken, neem dan een kijkje (online) showroom.

In de fotoreportage hieronder kunt u inspiratie op doen voor uw perfecte badkamer.

Online badkamer ontwerpen

Kunt u niet wachten om een ontwerp van uw badkamer te maken? Bij ons in de showroom zijn onze adviseurs altijd bereid om een vrijblijvend ontwerp van uw droombadkamer te maken. Wilt u alvast een begin maken met een ontwerp? Door de nieuwste technieken kan dit nu online op onze website.

Thanks!