ONLINE BADKAMER ONTWERPEN

BADKAMERPLANNER IN 3D

Submenu Badkamers

Uw nieuwe badkamer zelf ontwerpen

Als u voldoende badkamer inspiratie heeft opgedaan, kunt u zelf starten met het ontwerpen van uw nieuwe badkamer.  De Hummel Haulerwijk badkamerplanner biedt de mogelijkheid om zelf een ontwerp van uw badkamer te maken. Zo komen al uw wensen en ideeën helemaal tot leven.

Online 3D badkamer ontwerpen

Met onze badkamerplanner kunt u online een 3D badkamer ontwerp maken. Allereerst kunt u aan de slag met de juiste afmetingen van de ruimte. Vervolgens kunt u aan de slag met het inrichten van de ruimte. U kunt kiezen waar u ramen, deuren en wanden wilt plaatsen. Waarna u aan het echte werk kunt beginnen, zoals het plaatsen van een bad, douche, wc en wastafels. Daarnaast kunt u ook een keuze maken om eventueel kasten te plaatsen. Ook biedt de planner de mogelijkheid om na te denken over verwarming en badkameraccessoires.

Als u klaar bent met de inrichting van de ruimte, dan kunt u verder naar stap 3 in de badkamerplanner. Hier zult u betegeling uitzoeken die past bij de ruimte en inrichting van uw nieuwe badkamer. U kunt rustig bekijken wat goed past bij de ruimte. Wanneer u tevreden bent over dit ontwerp, kunt u het ontwerp versturen naar één van onze sanitairspecialisten. Wij kunnen u dan verder helpen met de creatie van uw droombadkamer.

Ga direct aan de slag met onze badkamerplanner en creëer uw perfecte badkamer. Voor u het weet, heeft u het perfecte badkamerontwerp op papier. Met dit ontwerp kunt u vervolgens direct aan de slag, zodat uw droombadkamer werkelijkheid kan worden.

Wilt u meer weten over onze badkamerplanner?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze badkamerplanner? Probeer de planner dan nu uit. Heeft u hulp nodig of werkt de tool niet op uw computer? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met de realisatie van uw droombadkamer!

Badkamerplanner gebruiken

Lukt het niet om de badkamerplanner hierboven te gebruiken? Open de badkamerplanner dan in een nieuw venster door op onderstaande knop te klikken.

De badkamerstijlen van Hummel

Thanks!