BADKAMERS

ONTWERP OP HOOG NIVEAU

Submenu Badkamers

Badkamers bij Hummel

Onze badkamers onderscheiden zich duidelijk van de gangbare collecties elders. Hummel Badkamers biedt een breed assortiment met de nadruk op kwaliteit en exclusiviteit. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering van onze klanten. Onze adviseurs nemen altijd, indien u vooraf een afspraak heeft gemaakt, ruimschoots de tijd voor u.

Op afspraak wordt – in samenwerking met u – een ontwerp gemaakt waarbij uw wensen worden omgezet zodat uw droombadkamer kan worden verwezenlijkt. Een bezoek brengen aan onze showroom is zeer de moeite waard. Tijdens uw bezoek staan wij u, onder het genot van een vers kopje koffie, graag te woord.

De badkamer die bij u past

Vind de badkamer die bij u past. Door het brede aanbod dat Hummel Badkamers u biedt, vindt u altijd de badkamer die bij u past. Doet u nu een impressie op door de verschillende stijlen hieronder te bekijken.

DESIGN.

MODERN.

TRADITIONEEL.

0
JAAR ERVARING
2 001
TEVREDEN KLANTEN
4 001
ONTWERPEN GEMAAKT
0000
MOGELIJKHEDEN

Voor elk budget

Wij kunnen voor elk budget een badkamer aanbieden. Wij maken er dan ook geen geheim van, al onze artikelen in de showroom zijn van een duidelijke prijs voorzien. Dit geeft u de gelegenheid om eens rustig de budgettaire mogelijkheden van uw ideeën te overwegen.

Persoonlijk advies

Een goed contact met u als klant vinden wij erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Uw ideeën en mogelijkheden, door ons aangevuld met een betrouwbaar en deskundig advies geeft uw droombadkamer gestalte. Daar het geven van advies en het maken van een duidelijke offerte behoorlijk wat tijd vergt verzoeken wij u vriendelijk een afspraak te maken met een van onze adviseurs. Zij zullen dan voldoende tijd vrijmaken om u een passende aanbieding te doen.

  • “Vanaf het begin af aan hebben de adviseurs van Hummel ervoor gezorgd dat mijn droombadkamer en toilet konden worden gerealiseerd. Het resultaat mag er zijn, perfecte afwerking en producten van hoge kwaliteit.”

    JAN JANSENBadkamer en Toilet

Ruim aanbod

Onze showroom beschikt over zo’n 30 tal complete ingerichte badkamers, alle voorzien van een eigen ontwerp en een eigen karakter. Wij hebben de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd om een onderscheidend assortiment samen te stellen. U zal dan ook zeker met vernieuwde inzichten huiswaarts gaan.
Ook beschikken wij naast deze volledige badkamers over diverse product presentaties.

Zo hebben wij het badkamer meubilair, de kranen, wellness producten en het tegelaanbod een eigen plek in de showroom gegeven. En met keuze uit meer dan 2000 verschillende soorten tegels slaagt u zeker. Bent u al bekend met ons programma vloertegels voor uw gehele woning? Om het geheel zeer aangenaam voor de voeten te maken kunnen wij uw vloer ook voorzien van vloerverwarming.

Online badkamer ontwerpen

Kunt u niet wachten om een ontwerp van uw badkamer te maken? Bij ons in de showroom zijn onze adviseurs altijd bereid om een vrijblijvend ontwerp van uw droombadkamer te maken. Wilt u alvast een begin maken met een ontwerp? Door de nieuwste technieken kan dit nu online op onze website.

Thanks!