BADKAMERS VAN HUMMEL

ONTWERP OP HOOG NIVEAU

Submenu Badkamers

Badkamers

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer voor uw nieuwe stulpje of is de badkamer toe aan een grondige update? Voor een complete badkamer bent u aan het juiste adres bij Hummel badkamers. Wij bieden een breed assortiment met de nadruk op kwaliteit en exclusiviteit. Of u nu een kleine badkamer of luxe badkamer zoekt, met ons brede assortiment zult u zeker slagen

In onze showroom kunt u inspiratie opdoen voor uw droombadkamer. Tijdens uw bezoek staan wij u graag te woord onder het genot van een vers kopje koffie! Natuurlijk kunt u ook vooraf een afspraak maken. Gedurende deze afspraak staan uw wensen centraal. Op basis van uw wensen en ideeën kunnen wij, samen met u, uw droombadkamer ontwerpen. Wij kiezen voor een persoonlijk benadering en nemen altijd ruimschoots de tijd voor u.

Een complete badkamer die bij u past

Door het brede assortiment dat Hummel badkamers aanbiedt, vindt u altijd de badkamer die bij u past. Bij Hummel kennen wij drie verschillende badkamerstijlen; design, modern en traditioneel. Wilt u nu al graag een impressie van ons assortiment, klik dan op de onderstaande iconen om meer te zien van deze stijlen. Zo kunt u kijken wat bij u past!

DESIGN.

MODERN.

TRADITIONEEL.

0
JAAR ERVARING
2 001
TEVREDEN KLANTEN
4 001
ONTWERPEN GEMAAKT
0000
MOGELIJKHEDEN

Een badkamer voor elk budget

De kosten van een nieuwe badkamer zijn vaak hoog. Toch bieden wij badkamers voor elk budget. Wij willen u graag inzicht geven in de mogelijkheden van uw budget. Daarom hebben wij onze artikelen in de showroom voorzien van een duidelijke prijs. Dit stelt u in de gelegenheid om rustig uw ideeën en wensen te overwegen.

Persoonlijk badkamer advies

Wilt u advies bij het uitzoeken van uw nieuwe badkamer, ook dan bent u bij Hummel aan het juiste adres. Goed contact met u vinden wij erg belangrijk. Uw ideeën en wensen staan centraal en zullen door ons worden aangevuld. We geven u betrouwbaar en deskundig advies en zullen zo uw droombadkamer kunnen ontwerpen met u. Het geven van correct advies en het maken van een duidelijke offerte vergt behoorlijk wat tijd, daarom verzoeken wij u vriendelijk een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Zij zullen dan voldoende tijd vrijmaken om u een passende aanbieding te doen. 

  • “Vanaf het begin af aan hebben de adviseurs van Hummel ervoor gezorgd dat mijn droombadkamer en toilet konden worden gerealiseerd. Het resultaat mag er zijn, perfecte afwerking en producten van hoge kwaliteit.”

    JAN JANSENBadkamer en Toilet

Een ruim aanbod badkamers

In onze badkamer showroom vindt u een 30 tal compleet ingerichte badkamers, allemaal voorzien van een eigen ontwerp en karakter. De afgelopen jaren hebben wij geïnvesteerd om een onderscheidend assortiment samen te stellen. U zult zeker met vernieuwde inzichten huiswaarts gaan.

Onze showroom beschikt over diverse productpresentaties. Zo hebben wij het badkamermeubilair, de kranen, wellness producten en het tegelaanbod een eigen plek in de showroom gegeven. Door onze ruime keuze met meer dan 2000 verschillende soorten tegels, zal u zeker slagen. Om het geheel zeer aangenaam voor de voeten te maken, kunnen wij uw vloer ook voorzien van vloerverwarming.

Online badkamer ontwerpen

Kunt u niet wachten om een ontwerp van uw badkamer te maken? Bij ons in de showroom zijn onze adviseurs altijd bereid om een vrijblijvend ontwerp van uw droombadkamer te maken. Wilt u alvast een begin maken met een ontwerp? Door de nieuwste technieken kan dit nu online op onze website.

Thanks!