Badkamers Groningen

Home / Badkamers Groningen

In Groningen inspiratie opdien voor uw badkamer? Dat kunt u dicht bij huis doen. Breng een bezoek aan de showroom van Hummel Haulerwijk en laat je verstelt staan van de badkamers die wij aanbieden.

De afstand vanuit Groningen

De afstand van Groningen naar Haulerwijk is circa 32 km per auto. Haulerwijk is een gezellig dorp, waardoor u uw bezoek aan Hummel Haulerwijk goed kan combineren met een bezoek aan de andere winkels. Denk bijvoorbeeld aan bezoek aan de woonwinkels op het woonplein, Homecity, waar Hummel Haulerwijk zich bevindt.

Showroom

In onze showroom staan er ongeveer 30 compleet ingericht badkamers, al onze badkamers zijn voorzien van een eigen ontwerp en design. De afgelopen hebben jaren hebben wij heel veel tijd geïnvesteerd om een schitterend en onderscheidend assortiment samen te stellen. U zult ook zeker met veel nieuwe ideeën weer naar huis gaan.

Persoonlijk advies

Aan goed contact met klanten en tevreden klanten hechten wij veel waarde. Daarom zijn wij pas tevreden wanneer u dat bent. Uw ideeën en mogelijkheden, door ons aangevuld met een betrouwbaar en deskundig advies, zorgen ervoor dat uw ideale badkamer vorm krijgt. Omdat het geven van goed en deskundig advies en het maken van een duidelijke offerte tijd kost verzoeken wij u vriendelijk om vooraf een afspraak te maken met één van onze adviseurs. Zij zullen dan genoeg tijd voor u hebben om een passende aanbieding te doen.

Budget

Voor elk budget kunnen wij u een badkamer aanbieden. Wij maken dan ook geen geheim van de prijzen, al onze producten en artikelen in de showroom zijn duidelijk van prijs voorzien. Op deze manier kan u in alle rust overwegen wat er mogelijk is binnen het budget dat u beschikbaar heeft voor een badkamer.

Contact

Heeft u verder nog vragen of wil u graag een afspraak maken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. En wellicht kunnen wij u aan uw droom badkamer helpen. Hummel Haulerwijk is vanzelfsprekend niet voor niets de beste badkamerwinkel in de regio Groningen!

Thanks!