BADKAMERS MET STIJL.
Onze adviseurs creëren het ontwerp dat bij u past.
DE TEGELS VOOR UW INTERIEUR
Vindt u voor elk vertrek de juiste tegels.

Het Hummel gevoel in Assen

Hummel Badkamers is een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen van badkamers. In onze showroom zijn ruim 30 compleet ingerichte badkamers te bezichtigen. Onze badkamers onderscheiden zich van de gangbare collecties elders door de nadruk te leggen op assortiment en kwaliteit.

Tevens kunt u bij ons terecht voor een groot assortiment aan vloertegels, welke geschikt zijn voor zowel woonkamer gebruik als in de badkamer, en daarnaast bieden wij uiteraard ook de bijpassende wandtegels.

Bovendien kiezen wij voor een persoonlijke benadering waarbij onze adviseurs eventueel na afspraak ruimschoots de tijd voor u nemen. Zo kunnen wij, in samenwerking met u, een ontwerp maken om uw wensen te verwezenlijken.

Een bezoek aan onze showroom is zeer de moeite waard en wij zullen u graag te woord staan.

Een goed contact met u als klant vinden wij erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. De specialisatie, het persoonlijke advies en de eigen manier van aanpak maakt het Hummel gevoel.

 • Hummel keukens, badkamers en tegels, al meer dan 35 jaar een begrip in het Noorden met showrooms die u gezien moet hebben.

  HummelKeukens, Badkamers en Tegels

35 jaar ervaring

In 1977 startte Jenne Hummel met Hummel in Assen, de eerste vestiging van Hummel. Hij richtte zich in die tijd op de keukenverkoop. De logistiek werd destijds vanuit Haulerwijk verzorgd. Het duurde dan ook niet lang voordat Hummel een tweede vestiging in Haulerwijk opende. Deze tweede vestiging kwam in het oude pand van de E.S.A. garage (voorloper van busmaatschappij Conexxion). Er werd in de oude garage begonnen met de verkoop van eenvoudige keukenblokken. Deze verkoop werd in Haulerwijk al snel uitgebreid in het voormalige pand van Konfektiefabriek Douma en Wolf.

Door de succesvolle keukenformule besloot Hummel zich ook op sanitair en tegels te gaan focussen. De verkoop van tegel- en steenstrips groeide uit tot dè badkamer specialist van noord-Nederland. In 1992 werd de showroom in Haulerwijk groots uitgebreid, met als resultaat twee prachtige winkels. Zowel op keuken als op badkamer en tegel gebied heeft Hummel een enorme ervaring opgebouwd die wij graag willen gebruiken om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Hoe het werkt bij Hummel

 • Persoonlijk Advies

  Onze adviseurs maken een gepersonaliseerd ontwerp

 • Meetservice

  Na aanschaf komen wij bij u thuis alles precies nameten

 • Planning

  In overleg met u wordt de levering en /of montage gepland

 • Levering

  Onze eigen logistiek afdeling zorgt voor een stipte levering

 • Montage

  Professionele monteurs zorgen voor een uniek eindresultaat

Persoonlijk advies

Een goed contact met u als klant vinden wij erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Uw ideeën en mogelijkheden, door ons aangevuld met een betrouwbaar en deskundig advies geven uw droomkeuken of -badkamer gestalte.
Onze adviseurs voorzien u graag van informatie en gedegen advies. Wanneer u vooraf een afspraak met ons maakt, weet u zeker dat wij, speciaal voor u voldoende tijd reserveren voor een uitgebreid gesprek met één van onze adviseurs.

Logistiek

Ons logistiek centrum bevind zich op hetzelfde terrein waar ook de diverse woonwinkels gevestigd zijn. In ons magazijn van bijna 1200m2 bevint zich de nok op 10 meter hoogte. Wij beschikken dan ook over voldoende ruimte om uw bestelling vroegtijdig bij ons binnen te laten komen, te verzamelen en vooraf goed te controleren zodat de uitlevering aan u vlekkeloos verloopt!

 • Door ons eigen vervoer met de grote Hummel vrachtwagen en oplegger, worden door onze chauffeur de goederen ter plaatse afgeleverd.

  HummelKeukens, Badkamers en Tegels

WoonAssenaal

In het WoonAssenaal vlakbij de politietoren naast de A28 bevinden zich een aantal bedrijven die zich hoofdzakelijk bezig houden met woninginrichting. De meeste bedrijven zijn al langer succesvol vertegenwoordigd in Assen. Een overzicht van de gevestigde bedrijven vindt u hieronder.

OUDMAN KEUKENS

Oudman Keukens is al meer dan 40 jaar een begrip in de noordelijke provincies als het om keukens gaat; kwaliteit voor een eerlijke prijs en voor elk budget een schat aan mogelijkheden.

  VIVANTE WOONINRICHTING

  Vivante Assen staat voor een gedegen totaal interieuradvies. Mooie dingen kiezen is geen kunst, de kunst is datgene te kiezen dat werkelijk bij u past. In onze nieuwe winkel in het Woonassenaal is ons assortiment uitgebreid met maatmeubelen en buitenzonwering.

   INSTALLATIEBURO JONGSMA

   Installatieburo Jongsma is een allround installatiebedrijf lid van vakorganisatie Uneto VNI. U kunt ons vinden in het Woonassenaal aan de voet van de politietoren in Assen.

    SWISS SENSE OUTLET

    Swiss Sense heet je van harte welkom in onze winkel te Assen. Je kunt bij ons terecht voor een unieke boxspringervaring of een vrijblijvend slaapadvies van één van onze slaapadviseurs. Wil je liever geholpen worden op een tijdstip dat jou het beste uitkomt, maak dan een persoonlijke afspraak met een van onze slaapadviseurs.

     Enthousiast geworden?

     Bent u enthousiast geworden? Kijkt u dan gerust nog verder rond op onze website en krijg alvast een indruk op van ons assortiment. Maar kom echter ook absoluut langs in één van onze showrooms. Wij garanderen dat dit de moeite meer dan waard is en vanzelfsprekend staan wij u dan graag te woord.

     Thanks!