Afzuigkap in aanrechtblad

Home / Keukens / Afzuigkap in aanrechtblad

Afzuigkap in aanrechtblad

Afzuigkap in aanrechtblad

Een afzuigkap die vanuit je aanrechtblad omhoog komt? Het klinkt misschien gek, maar het is een van de nieuwste en modernste producten uit de keukenwereld. We vertellen je hier graag meer over.

Met alle technische innovaties van tegenwoordig kan de keukenwereld natuurlijk niet stil blijven staan. Een ouderwetse traditionele afzuigkap neemt vaak veel ruimte in beslag. Ook kan de afzuigkap licht wegnemen, doordat hij aan het plafond hangt. Gelukkig is hiervoor nu een alternatief: een afzuigkap die verzonken is in het aanrechtblad.

Innovatieve afzuigkap

De afzuigkap zit geïntegreerd in je werkblad en kan met één druk op de knop omhoog worden gebracht en verdwijnt na gebruik gewoon weer. Deze afzuigkap is dus letterlijk verzonken in je aanrecht. Zo heb je geen ruimte nodig aan je plafond en als je het apparaat niet gebruikt, is deze ook niet te zien. Hij neemt in het aanrechtblad slechts 90 bij 15 centimeter in beslag, een innovatieve uitvinding voor keukens in kleinere of donkere ruimtes.

Meer mogelijkheden

Naast dat de afzuigkap bijna onzichtbaar is in je keuken, geeft het ook veel meer mogelijkheden aan de opstelling van je keuken. Waar een traditionele afzuigkap niet voor een raam kan worden geplaatst, kan de geïntegreerde kap dat wel. Ook biedt het mooie toepassingsmogelijkheden voor kookeilanden. Doordat er niks aan het plafond hangt lijkt je keuken bovendien een stuk ruimer.

Werking geïntegreerde afzuigkap

De afzuigkap hangt niet boven het gasfornuis, maar staat direct naast de pannen. Hierdoor zijn vervelende luchtjes sneller verdwenen. De geuren uit de pannen hoeven dus niet eerst op te stijgen, voordat ze afgezogen worden. Ze worden direct opgenomen door het innovatieve technische systeem. Naast dat het er erg strak en modern uitziet, werkt hij dus ook nog eens effectiever.

Meer informatie over de mogelijkheden voor uw keuken of wilt u een demonstratie? Kom eens lang bij Hummel Keukens in Haulerwijk.

Recente Berichten
Thanks!

vaatwasser2Tip1